De Praktijk

In mijn praktijk kom ik zowel elektrische als mechanische gezondheidsproblemen tegen.

Werkzaamheden

Samenwerking

De praktijk…

In mijn praktijk kom ik zowel elektrische als mechanische gezondheidsproblemen tegen.

Mechanische gezondheidsproblemen zijn alle klachten die een gewone arts bij een mens kan vinden ziektes, reuma, een gebroken been etc.

Elektrische problemen omvat alles wat met de aansturing van het menselijk lichaam te maken heeft, dus storingen in het lichaam die een elektrische oorzaak hebben.

Een persoon met een wiplash kan bijvoorbeeld concentratie problemen, vermoeidheid etc. ondervinden terwijl de arts niets mechanisch kan vinden, ook niet op de scan of op foto’s. Als zo iemand bij mij komt vind ik vaak een zogenaamde elektrische blokkering (vastgelopen energie) in en om de nek die de problemen veroorzaakt. Ik behandel vooral het elektrisch functioneren van ons menselijk lichaam.

In het geval van de wiplash neem ik in de nek de vaststaande energie weg, door die via de normale natuurlijke manier te laten afstromen. Meestal ondervinden die mensen bij de eerste behandeling al een enorme verlichting. Soms zie je ook een combinatie van beide, bijvoorbeeld als een werveltje (mechanisch) wat stuk is, wat wiplash-achtige klachten geeft, waardoor op zo n plaats ook constant energie vast loopt, en de pijn enorm oploopt.

Als ik behandel liggen de patiënten op het behandelbed (zie foto) in hemd en legging.